Strefa Light - poradnia dietetyczna. Pomożemy Ci osiągnąć prawidłową wagę. Dietetyk Ozorków, dietetyk Chojna, dietetyk Gorzów.

Przepisy

Brownie z fasoli

Strefa Light - separator

Slaider - główny 2020-11-06

Brownie z fasoli

  • dwie puszki czerwonej fasoli - 480 g
  • dwa banany - 200 g
  • trzy łyżki miodu - 90 g
  • 10 daktyli
  • 10 suszonych śliwek
  • 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
  •  3 łyżki oleju rzepakowego - 30 g
  • 5 łyżek kakao
  • 4 jajka

Fasolę odsączyć i opłukać. Zblendować z daktylami, kakao, miodem i proszkiem do pieczenia. Dodać jajka, olej i banany i  zmiksować blenderem na gładką masę. Dodać pokrojone w kostkę suszone śliwki. Przelać do foremki 25x25 cm i piec w temperaturze 180⁰C przez 45 minut.

inspiracja

https://www.kwestiasmaku.com/

Wartości odżywcze porcji 100 g

kcal

190 kcal

Białko [g]

Tłuszcze [g]

6

Węglowodany [g]

28

Błonnik

5

 

prosty deser, proste ciasto, szybki deser

Najbardziej polecane

Strefa Light - separator
Chrońmy zdrowie dzięki kolorom

Chrońmy zdrowie dzięki kolorom

Strefa Light - separator

05.01.2015

czytaj więcej
Zachęcamy Klientów GS Ozorków do świadomych wyborów

Zachęcamy Klientów GS Ozorków do świadomyc...

Strefa Light - separator

22.08.2016

czytaj więcej
Dziennik spożycia żywności

Dziennik spożycia żywności

Strefa Light - separator

07.07.2016

czytaj więcej
Noworoczne postanowienia

Noworoczne postanowienia

Strefa Light - separator

01.01.2018

czytaj więcej

Zachęcamy do lektury naszych artykułów, w których znajdziecie ciekawe informacje na temat odżywiania, wpływu tego co jemy na nasze samopoczucie i nie tylko. Zapraszamy!!!

DOŁĄCZ DO NAS

Love it Join Us

Pobierz i prześlij dalej

Dziękujemy

Kontakt Gorzów

Jana Pawła II 82 i (Black Pearl Spa)

Poniedziałek 10.00-20.00

 

Kontakt Chojna

ul. Słoneczna 35

Środa 8.30-19.00
Piątek 8.30-15.00
 

Kontakt Ozorków

Plac Jana Pawła II 1/1

Poniedziałek 10.00-20.00
Środa 10.00-20.00
Piątek 10.00-20.00